fbpx
Scrie un comentariu

unt saramona

Sanda Vîtcă reclamă faptul că în cursul zilei de azi a cumpărat un pachet de unt de la magazinul Saramona din Turda (strada Libertății), iar când l-a desfășcut și-a dat seama că era stricat. A mers înapoi, să le atragă atenția și să primească un alt pachet, la schimb, însă vânzătoarele au refuzat-o, spunând că... nu l-a cumpărat de acolo! E drept, nici nu primise bon fiscal când a făcut cumpărătura!

În jurul orei 13.00, Sanda Vîtcă amers la magazinul Saramona din Turda, de unde a cumpărat smântână, drojdiuță, usturoi și un pachet de unt. După ce a ajuns acasă și a desfăcut pachetul de unt, și-a dat seama că este stricat, din cauza mirosului foarte urât. A mers cu untul înapoi la magazin, în jurul orei 16.30, însă vânzătoarele nu au vrut să-i primească untul, invocând că nu are bon și că nu a fost cumpărat de acolo.

”Când am cumpărat, nu mi-a dat bon!”, ne-a precizat Sanda Vîtcă, care susține că vânzătoarea a introdus pe casa de mercat cumpărătura ei (deci, se poate verifica).

Un alt element care este verificabil este lotul de unt care este pus în vânzare. Pachetul de unt avea ambalajul de mai jos (cu termen de valabilitate 06.02.2020):

83769112 2794001070686641 1269377459778748416 o

Proprietarul magazinului are mai multe elemente verificabile:

1. ora vânzării - se poate verifica pe bon, dacă există cumpărătura indicată de doamna Sanda Vîtcă

2. ora vânzării și a revenirii în magazin - se pot verifica înregistrările video deținute de magazin

3. lotul de unt existent în magazin, dacă corespunde

În cazul în care, în urma verificărilor, rezultă că doamna Vîtcă este de bună credință, corect ar fi să-și ceară scuze și să verifice condițiile în care a fost ținut acel pachet de unt (să nu existe cazuri similare).

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator