fbpx

Icon Scrie un comentariu

microbuz fany

Un cititor ne-a transmis o sesizare privind condițiile precare în care se desfășoară transportul de persoane pe ruta Cluj-Iara, efectuat de firma Fany.

”Din ce am vazut intr-un articol al dumneavoastra Fany a pierdut procesul cu Autotrust (Alis) pe ruta Cluj - Turda si trebuie sa achite o suma de bani. Ei bine cei de la Fany iau banii de pe oamenii care trebuie sa ajunga in Cluj la munca, scoala sau din diverse motive. In conditiile in care pretul motorinei a scazut, ei au scumpit biletele si abonamentele cu aproximativ 15%. Nu mi se pare normal. Iar conditiile oferite lasa de dorit. Autobuze vechi si vai de ele. Caldura nu prea ai, iar cand e frig se strica mereu, lipsind cate 2 autobuze intr-o zi.

Firma Fany este singurul operator de pe ruta, navetistii neavand alta varianta iar firma stie lucrul acesta si profita. Va dati seama intr-o familie in care un parinte care are salariul minim pe econimie (1200 lei) si are 2 copii care trebuie sa ajunga la scoala, plateste acestor șarlatani 1000 de lei. Mai descurca-te cu 200 lei o luna. Daca faci o reclamatie esti un norocos daca iti raspunde cineva la reclamatie sau daca se remediaza problema. Acum pe timp de frig dimineata caldura nu prea avem, vara cand e cald daca ai aer conditionat esti un adevarat norocos si ar trebui sa pui bilet la loto pentru ca ai aceleasi sanse.

Pe langa asta ne plangem ca e aglomerat orasul... si normal ca e aglomerat, daca pretul unui abonament este acelasi cu pretul benzinei sau motoriniei... Decat sa dai banii la autobuz si sa poti merge si veni doar la anumite ore, mai bine faci naveta cu masina si vii si pleci cand vrei. Eu unul evitam sa vin cu masina pentru ca e destul de aglomerat si sa nu mai aglomerez si eu... Dar din martie o sa vin si eu si altii cu masina pentru ca pretul e acelasi.

Sper sa apara un articol cu situatia prezentata si sa se rezolve ceva”, ne-a transmis un cititor.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator