fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

groapa carosabil

Un cititor al TurdaNews a semnalat faptul că la intersecția străzilor Crișan, Traian și Potaissa a apărut o groapă în carosabil, foarte periculoasă.

”La intersectia strazilor Crisan, Traian si Potaissa dupa 3 zile de la o "lucrare bine fãcutã" a apãrut aceasta groapa pe carosabil, nesemnalizata, care este un real pericol pentru autovehicule care circula in zona.”, ne-a semnalat cititorul TurdaNews.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator