fbpx

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

Banner 1 Turda News HD

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

PSDTurda Ciortea 30iulie

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

1 Comentariu

edu elite 10iulie

strada salinelor

Mai mulți locuitori de pe strada Salinelor reproșează firmei care lucrează la reabilitarea străzii că au lăsat mizerie pe trotuare, fiind nevoiți să curețe ei trotuarul, pentru a fi circulabil.

”Asa arata strada Salinelor, dupa ce s-au oprit lucrarile, nu au nivelat nici macar trotuarele, cat de cat, sa se poata circula pe ele... Au terminat lucrarile au lasat trotuarele... dupa cum ati vazut... Strada ca strada, asta e, nu santem absurzi, dar trotuarele nici macar sa cari surplusul de pamant sau sa-l depozitezi in alta parte, au lasat movile pe trotuare. Am iesit 2-3 oameni cu lopetile o zii intreaga, altceva nu aveam de facut de sarbatori...”, ne-a transmis Săndel Iakab.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate