fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

1 Comentariu

edu elite 10iulie

caini

Un turdean reclamă faptul că pe strada Cheii, la numărul 80, există un cetățean care își lasă câinii agresivi în stradă, fără supraveghere, aceștia fiind un real pericol pentru alte persoane care trec prin zonă.

”Am ieșit cu câinii la plimbare și am fost atacat da câinii acestui cetățean care are vreo 15 câini lăsați liberi pe strada Cheii nr. 80. Întreb dacă e ok ca acești câini să domine o stradă. Menționez faptul că dețin câinii înregistrați la Politie, și erau în lesă atunci când am străbătut str. Cheii”, ne-a transmis Cornel. C.

Incidentul a fost semnalat și la 112.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Dana · 07:25 18.12.2019
    Da, sunt mulţi şi pe stradă, dar din filmare nu par absolut deloc agresivi...
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate