fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

sabin gherman

Un turdean a avut un adevărat șoc în momentul în care a constatat că persoana care se manifesta ca un cocalar, în trafic, este chiar.... Sabin Gherman, cunoscutul realizator tv și jurnalist clujean, care militează în spațiul public pentru valorile morale ale poporului român, pentru o autonomie economica a Transilvaniei.

”Joi dimineață în timp ce izbucnea incendiul la Câmpia Turzii ma deplasam cu mașina scolii de soferi prin cartierul Poiana și la un moment dat a doua mașină din spate începe sa claxoneze încontinuu apoi încălcând marcajul depășește pe cel din fata și ajunge în spatele meu. În acel moment am înțeles ca erau pentru noi claxoanele! Ironia sorții face ca 50 de metri mai în fata sa rămânem blocați din cauza incendiului! În acel moment decid sa întreb ce motiv avea sa claxoneze abuziv. Surpriza... unul dintre idolii mei: Sabin Gherman! Cu un limbaj de cocalar zice: să-mi bag p... în școala ta! Mai jos atașez câteva imagini edificatoare! Sa nu uitam fetita decedata în zona, poate asa înțelege de ce respectam indicatoarele! Domnu Gherman ești un cocalar ca mulți alții! Păcat, îți respectam ideile și îți urmăream emisiunile!”, a scris Alexandru-Ovidiu Vaida pe Facebook.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

gherman 01

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate