fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

policlinica wc

O cititoare ne-a semnalat faptul că WC-ul din Policlinica Turda nici măcar nu are ușă, ca să nu mai vorbim de condițiile ”igienice” pe care le oferă această instituție sanitară.

 

”În 5-6 ore de stat în Policlinică, te-ai duce și tu ca tot omul la baie... Dar ce să vezi?! Ciuciu uși la baie!!! Toată lumea trece pe acolo, du-te vino, du-te vino, deci mai du-te tu la baie dacă poți!!! Condiții de lux, ce mai?!”, a precizat cititoarea.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator