fbpx
1 Comentariu

masina politiei

Un cititor ne-a transmis o înregistrare video, realizată zilele acestea, în care este filmată o mașină a Poliției care nu oprește la indicatorul STOP, continuându-și drumul fără nici o intenție de a opri!

”Ia uitați-vă la ei cum trec pe lângă semnul STOP, fără nicio problemă! Nu încetinesc, nu frânează, nu fac nimic! Și nu au în funcțiune girofarurile! Se bagă în intersecție fără nicio problemă! Nici măcar nu au semnalizat că intră pe strada principală, nimic! Ei de ce au voie să încalce regulile de circulație și pe mine dacă mă văd, îmi dau amendă?!”, ne-a transmis cititorul.

Filmarea a fost realizată puțin mai sus de sensul giratoriu de pe strada Castanilor, respectiv la intersecția străzilor Ștefan Octavian Iosif (care este sens unic dinspre Salină, cu semnul STOP la capătul străzii) și Castanilor.

 

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator