fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

2 Comentarii

adormiti

Un cititor TurdaNews a surprins recent doi turdeni care își făceau siesta în plin centrul orașului, în aproprierea drapelului situat în Piața Tricolorului.

 

Cel care a trimis pozele este supărat pe lipsa de reacție a autorităților, care nu iau măsuri împotriva unor astfel de persoane, centrul Turzii fiind tranzitat de serie de persoane, turiști străini și nu numai, bărbații din imagine făcând o „reclamă proastă” unui municipiu cu pretenții de oraș european.

În umbra Drapelului din centrul orașului. Unii servesc Patria iar alții dorm ca eroii , la umbră, fără a fi deranjați de autorități” spune cititorul nostru.

 

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Lorena · 21:11 28.10.2019
    Cum vreți ca acești oameni sa nu doarmă pe iarba dacă acești oameni nu au un loc unde sa stee dimineața când merg la școală stau și dorm pe aceeași banca dacă vreți sa nu doar a pe bănci iarba și altele și sunteți revoltați găștile un lok unde sa doarmă sau sa locuiască că dac i penem pe rețelele de socializare nu rezolvam nimic.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Adi · 04:13 29.10.2019
    @Lorena Lorena, ai reușit să pocești limba română.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate