fbpx

 
 
Scrie un comentariu

nunta cartier

În week-endul trecut, un bloc din zona Micro 3 a fost animat de o nuntă ”pă sistem”, cu tot tacâmul: nuntași dansând în fața blocului, vecini gură-cască, boxe cât mai mari scoase în fața blocului social și, evident, solistul cu formația cântând ”live, pă sistem” pentru cei care au încins o paranghelie în fața scării de la bloc.

”Am avut ocazia să vedem o parte din nuntă, că așa-i la unii... Musai trebuie să facă petrecerea în fața blocului, cu formație și boxe cât mai mari și cu limuzina la scara blocului care mai că se dărâmă, la cum arată. Dar, ce contează?! Importantă e distracția, nu?! La câte ne-au afișat, mă mir că nu au pus patul pe aleea blocului, în noaptea nunții, să ne arate ce și cum”, ne-a transmis un cititor, făcând haz de ceea ce a văzut.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate