fbpx

ezgif.com optimize 3

2 Comentarii

parcari

O cititoare ne-a transmis două poze, ambele făcute în zona parcării de la Materna, de lângă agenția Banca Transilvania. În poze apar două autoturisme care nu s-au încadrat cum trebuie pe locul de parcare, blocând astfel posibilitatea altui șofer de a folosi un loc de parcare.

”Uite la dobitocii ăștia! Așa se parchează?! Unde mai poți parca de ei?! Cine le-a dat permis de conducere?! Sau cât au dat șpagă ca să-l obțină?!”, este mesajul dur al cititoarei noastre.

Și încă o parcare, ”bonus”, surprinsă la Dedeman:

bonus parcare

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate