fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

1 Comentariu

edu elite 10iulie

CTVU CT

Un tânăr ne-a transmis mai multe poze cu ceea ce ar reprezenta curtea Colegiului Tehnic ”Victor Ungureanu” din Câmpia Turzii, unde buruienile au invadat totul, ca-ntr-o junglă, ajungând la o înălțime mai mare de 50 de centimetri!

”Așa arată curtea din spate a școlii. Buruienile au depășit o jumătate de metru. Doar o femeie de serviciu le mai smulge cu mâna, din când în când. Așa e și terenul de sport”, ne-a precizat tânărul.

O parte a terenului CTVU a fost retrocedat și nu este exclus ca imaginile să surprindă acel teren retrocedat. Totuși, e vorba despre o unitate școlară!

UPDATE:

Respectivul teren a fost retrocedat către o persoană fizică. Acea persoană a fost atenționată de către administrația locală să întrețină zona.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Gicu.S · 06:21 12.09.2019
    Parca e un loc parasit! Sa nu scriem de rau ca primarul din oras avocat de profesie ne da repede in judecata pentru ca stricam imaginea orasului! Chiar ce mai face primarul, a nascut ? Ca ultima data avea o burta de parca era in luna a 9-a
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate