fbpx

ezgif.com optimize 3

1 Comentariu

CTVU CT

Un tânăr ne-a transmis mai multe poze cu ceea ce ar reprezenta curtea Colegiului Tehnic ”Victor Ungureanu” din Câmpia Turzii, unde buruienile au invadat totul, ca-ntr-o junglă, ajungând la o înălțime mai mare de 50 de centimetri!

”Așa arată curtea din spate a școlii. Buruienile au depășit o jumătate de metru. Doar o femeie de serviciu le mai smulge cu mâna, din când în când. Așa e și terenul de sport”, ne-a precizat tânărul.

O parte a terenului CTVU a fost retrocedat și nu este exclus ca imaginile să surprindă acel teren retrocedat. Totuși, e vorba despre o unitate școlară!

UPDATE:

Respectivul teren a fost retrocedat către o persoană fizică. Acea persoană a fost atenționată de către administrația locală să întrețină zona.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Gicu.S · 06:21 12.09.2019
    Parca e un loc parasit! Sa nu scriem de rau ca primarul din oras avocat de profesie ne da repede in judecata pentru ca stricam imaginea orasului! Chiar ce mai face primarul, a nascut ? Ca ultima data avea o burta de parca era in luna a 9-a
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate