fbpx

1380 x 300 TURDA NEWS

650x250 TURDA NEWS

PRO650x200 turda news mobil

PRO1380x300 turda news

 
 

890x300 01

Scrie un comentariu

apartament problema

Pe strada Zorilor nr. 10, proprietarii unui apartament sunt disperați, vecinul de ”deasupra” inundându-i în așa hal, încât nu pot folosi instalația electrică din locuință. Cazul are legătură cu un incendiu recent, produs în apartamentul celui care a inundat acum.

 

Un cetățean ne-a sesizat ”problema”.

”Problema apartamentului in care a fost incendiu in data de 17 august, persistă. La ora actuală vecina de sub apartamentul in cauză este inundata de proprietarul apartamentului. Proprietarul apartamentului lasa apa sa curgă, expres, doar ca sa fie inundata vecina cu un etaj mai jos.

Proprietarul apartamentului in care a fost incendiul, nu și-a curățat apartamentul ba mai mult, apartamemtul a devenit un focar de infecție. Din interiorul apartamentului vine un miros insuportabil de deșeuri. Dar au si apărut insecte.

Din spusele vecinilor, proprietarul apartamentului este cunoscut cu "probleme" in zona, aceștia au declarat ca se vor adresa Instanței pentru recuperarea prejudiciului. Au fost contactate si autoritățile pentru a se gasi o soluție pentru persoana respectiva ca sa scape de focarul de infectie din apartament.

Reprezentanții Primăriei Turda ne-au comunicat cum că, săptămâna viitoare luni, se va deplasa la fata locului o echipa a Primariei si o echipa din cadrul asistentei sociale pentru a rezolva problema”, ne-a declarat o persoană care a făcut sesizarea.

Citește și:

ACUM: Incendiu semnalat la un apartament din Turda!

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate