fbpx

1380 x 300 TURDA NEWS

650x250 TURDA NEWS

PRO650x200 turda news mobil

PRO1380x300 turda news

 
 

890x300 01

Scrie un comentariu

balarii castru

Un cititor TurdaNews ne-a transmis câteva fotografii, trăgând un semnal de alarmă cu privire la situația dezastruoasă în care se află castrul roman, plinde de bălării și gunoaie aruncate la întâmplare.

Castrul Roman Potaissa al Legiunii a V a Macedonica, este un obiectiv foarte important al Municipiului Turda, părăsit de municipalitate, un obiectiv Turistic plin de deșeuri aruncate aiurea, da... există chiar și loc de parcare amenajat, poți să parchezi mașina în bălării și deșeuri, există chiar și "coșuri de gunoi" înconjurate de bălării, sau unele "coșuri de gunoi" sunt pline, rupte si aruncate pe jos, exista alee betonata plina de bălării, sigur, dar ca zona să aibă și un miros mai aparte, in zonă sunt lăsate animale să pască în voie, se face mizerie?

Nu e nimic, merge și așa, banii să vină la bugetul local, nu este important acest obiectiv turistic pentru administrația locală. Important este să le intre lor banii in cont... 

Da, poți să vizitezi obiectivul turistic Castrul Roman Potaissa al Legiunii a V a Macedonica din Turda, accesul se face pe două străzi :

1 - Acces auto - Via Piața Romană - Str. ROMANĂ, loc de parcare... În boscheți;

2 - Acces pietonal lung - via Piața Romană - Str. ROMANĂ sau acces pietonal scurt, pe strada/aleea Pictor Teodor Aman, dar, pentru acest drum ai nevoie de echipamemt pentru drumeții pe munte/escaladare, drumul arată ca și în evul mediu.

Așadar, dacă ești turist și dorești să vizitezi Castrul Roman Potaissa al Legiunii a V a Macedonica și deșeurile dar și "cimitirul auto din zonă", dar dorești să ajungi pe jos, pe o variantă mai scurtă, precum strada/aleea Pictor Teodor Aman, sfatul pe care pot să îl ofer, este următorul;

Cumpărați-vă echipament pentru drumeții pe munte/escaladare, este necesar pentru a ajunge la Castrul Roman, prin strada dar cu nume de alee în actele primăriei, Pictor Teodor Aman” transmite domnul Dorin.

gunoaie

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate