fbpx

Scrie un comentariu

strand bai

Ștrandul din Băi este dezolant, după cum a remarcat o doamnă care l-a vizitat recent și care a tras concluzia: ”nu îl recomand”.

 

”Un loc murdar fără amenajări, o apă ruginie, bilete la pret întreg după ora 17(fără bilet), mai bine zis un loc uitat, un loc pe care nu il recomand”, spune o doamnă.

Ștrandul din Băi este administrat în sistem privat, de către SC Turism Arieșul SA.

Administrația locală a încercat să-l preia, pentru a-l reamenaja, însă nu a reușit acest lucru. Între administrația locală și SC Tursim Arieșul, care administrează în prezent ștrandul, există procese pe rol în instanță.

TurdaNews a relatat despre dedesubturile acestei afaceri.

Citește aici:

Dedesubturile Afacerii ”Ștrandul din Băi”. Municipalitatea, blocată să preia ștrandul!

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate