fbpx

Icon Scrie un comentariu

strada pictorteodoraman

Un cititor ne-a sesizat faptul că strada Pictor Teodor Aman din Turda (stradă inclusă în Lot 2 Centru, pentru care nu s-a aprobat finanțarea prin PNDL 2) seamănă mai mult cu o stradă din Evul Mediu, decât una dintr-un oraș turistic.

 

”O strada care seamănă ca fiind din evul mediu, nicidecum nu seamănă cu o stradă al unui oraș cu obiective turistice. 

Strada Pictor Teodor Aman din Turda a fost uitata de către Municipalitate.

Este imposibil accesul pe strada a Ambulantei, in caz de intervenții. 

Dar nici salubritatea nu are acces pe strada, in plus, locuitorii din zona sunt obligati zilnic sa se chinuie pe un drum foarte prost. 

O doamna care locuiește pe strada respectiva are copil mic, zilnic este nevoită sa se chinuie cu caruciorul cu copilul pe respectiva strada”, ne-a transmis cititorul nostru.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator