fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

reclamaii alexandruborza

O cititoare care locuiește pe strada Alexandru Borza din Turda (cartier Băi) reclamă faptul că s-au început lucrările de modernizare a străzii, dar... de o săptămână au fost abandonate.

”Nu-i normal sa lase lucru la jumatate. Avem copii. Sunt oameni batrani pe aici. Greu iesim pe strada principala.

Eu inteleg ca se lucreaza, chiar ma bucur. Dar de o săptămână nimic. Nu i-am mai vazut”, ne-a transmis cititoarea noastra, alături de pozele care arată o situație destul de dificilă pentru cei care locuiesc în acea zonă.

Strada Alexandru Borza face legătura între Aleea Durgăului (care merge spre Salina Turda) și Drumul Ceanului (care merge spre hotel Arieșul și zona fostului Zoo Turda).

După cum a precizat și cititoarea, oamenii chiar se bucură că se execută lucrări, însă cineva ar trebui să le comunice mai concret ce lucrări se execută, durata lor, dacă apar impedimente sau nu, astfel încât cei care locuiesc acolo să nu fie într-o permanentă stare de nemulțumire.

La finele lunii iulie 2019, administrația locală a anunțat că a debutat proiectul de modernizare a 20 de străzi din cartierul Băi, cu o valoare totală a lucrărilor de 22,5 milioane lei, precizând că s-au debutat lucrări pe străzile Cireșului, Alexandru Borza și Mărului. Lucrările sunt executate de firma Viarom, care a câștigat licitația. Termenul de finalizare al lucrărilor este finele anului 2022, însă nu este exclus ca ele să fie terminate mai repede, din câte au spus cei din administrația locală. Tot atunci s-a precizat că se va lucra pe câte 3-4 străzi deodată și că cetățenii vor fi informați despre lucrări, fiind vorba de lucrări de mare amploare (parte carosabilă inclusiv fundația, trotuare, relocare utilități prin îngropare în trotuar, sistem de iluminat etc).

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate