fbpx

Icon Scrie un comentariu

masina politiei

Un cititor ne-a transmis o fotografie, făcută aseară la ora 21.50, în parcarea situată peste drum de Calea Victoriei 100 (unde e și zona de taxi), pentru a ne arăta cum parchează polițiștii.

 

”Uitați cum au parcat! Eu dacă aș parca așa, aș primi amendă de 300 de lei! De la ei! Dar pe ei cine-i amendează?! Chira nu se poate ca cei care ne pretind nouă să respectăm legea, să fie și ei corecți?!”, este indignarea exprimată de cititor.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator