fbpx

pmp 1300x300

asacons montatorprefabricate

1 Comentariu

campia turzii

Un cititor TurdaNews semnalează faptul că aspectul municipiului Câmpia Turzii lasă de dorit. Spații verzi neîngrijte, gardul viu crescut aiurea, toate chiar în centrul orașului. Iată ce spune acesta în sesizare:

Pentru cine nu a observat acum in centrul orasului Campia Turzii arata totul de parca e parasit! Gardul viu este crescut aiurea , si iarba la fel chiar si peste drum de primarie! Nimeni de la domeniul public nu taie gardul viu in afara de a uda florile....

Ca o completare Politia locala a pus pe parbrizul masinilor o sesizare ca toti proprietarii de parcari auto sa-si curete locul de buruieni altfel sant amendati...Intrebarea mea este Poltia locala din Campia Turzii de ce nu vede gardul viu crescuit aiurea chiar din fata primarei, si iarba plina de balarii??

Repet orasul Campia Turzii arata de parca e parsit, cu gardul viu plin de burieni si iarba la fel! Felicitari orasului Turda un oras curat cu iarba taiata....!” spune Elena.  

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

 

Foto./arhivă.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Pom-Ionel · 17:41 14.07.2019
    Turda arata rau in centru, gropi in asfalt iar casa de cultura e o ruina, strazi necanalizate si neasfaltate, fatadele la case o ruina
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator