fbpx

Icon 4 Comentarii

borduri garaje

O cititoare ne-a semnalat faptul că se lucrează în zona parcării de pe strada Lotus nr. 2, dar că bordurile care se pun în fața garajelor crează probleme la deschiderea ușilor de la garaj. Soluția muncitorilor a fost: ”tăiați-vă ușa de la garaj”!

 

”Pe str. Lotus nr. 2 se face drumul și parcările. Muncitorii au pus borduri în față la garaje și cînd am deschis ușa e distanța de 1mm. Daca i-am rugat sa lase bordurile mai jos, măcar 2 cm, au zis sa tai din poarta. Nu inteleg de ce nu se poate face o treaba cum trebuie si de ce trebuie să tăiem noi din porți”, ne-a transmis Bianca D.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Francisc · 22:16 18.06.2019
  Probabil garajele nu sunt trase la nivel un prag mai jos altul mai sus, au fost construite acu 30 de ani multe din ele.... Ori se pare ca bordurile le pun după proiect asigurând și panta de scurgere.
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Doina bianca · 14:13 19.06.2019
   Inteleg.un,două dar toate șapte??Azi au tăiat usile la garaje in loc sa lase putin bordura mai jos.parca vine alesul peste noi și să nu se ude mașinile.??
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Tudor · 05:27 19.06.2019
  Probabil.....
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Altceva · 12:14 19.06.2019
  Din ciclul: Noi muncim, nu gandim! Acum ca strada e astfalta, ce mai contează ca nu poți deschide garajul, nu le poți avea pe toate C95ab
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator