fbpx

Icon 2 Comentarii

copaci plantati

Un cititor care locuiește în zona străzii Izvor din Turda ne-a sesizat faptul că au fost plantați copaci pe aceeași parte unde există stâlpii cu firele pentru alimentarea cu curent electric, iar din acest motiv ar putea să apară probleme în viitorul nu prea îndepărtat.

 

”Copaci plantati pe strada Izvor recent. Dau in firele de curent. Sunt plantati pe toata strada. Daca mai cresc putin, la o furtuna mai serioasa ne luam adio de la fire.”, ne-a transmis cititorul nostru.

Nu știe exact cine a plantat copacii, însă administrația locală ar trebui să verifice, până nu e prea târziu.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator