fbpx
Scrie un comentariu

trecere kaufland

O tânără mămică a trimis pe adresa redacției TurdaNews o solicitare pentru autoritățile locale privind reconfigurarea trecerii de pietoni din zona Kaufland.

 

Femeia își dorește ca „zebra” să fie adaptată nevoilor persoanelor cu dizabilități dar și pentru femeile însărcinate sau pentru cărucioarele copiilor, bordurile sunt foarte înalte și fac dificil accesul persoanelor aflate în astfel de situații.

Bună ziua, ce demersuri aș putea face pentru ca trecerea de pietoni de la Kaufland să fie amenajată și pentru cărucioare, atât pentru bebeluși cât și pentru oamenii cu dezabilități? Am un copil de 1 an și 2 luni și sunt însărcinată, acum mă descurc foarte greu cu traversarea străzi prin acea zona, oare cu 2 copii cum mă voi descurca? Bordurile sunt foarte înalte atât la trotuar cât și la insula ce desparte benzile de mers, de multe ori dacă nu eram atentă îmburdam căruciorul. Aș putea depune o cerere undeva? ” este mesajul cititoarei noastre.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator