fbpx

2 Comentarii

politia locala ct

O cititoare care locuiește în zona Lut din Câmpia Turzii sesizează faptul că polițiștii locali nu sunt în stare să rezolve o reclamație, privind păstrarea liniștii publice. Ba mai mult: ar fi spus numele celui care a făcut sesizarea împotriva celui reclamat, iar acesta s-a prezentat la poarta sa, cu amenințări!

”Dilema se naste când esti nevoit sa suni la Politia locala din Câmpia Turzii de doua într-o zi si de sapte ori într-o luna, totul pentru a solutiona un derapaj moral si legal, potrivit articolului 61/2014.

Fiindca ai ghinionul sa te-nvecinezi cu un pensionar si gasca lui de barbati si femei, iubitori de alcool si póker, iarba si bairam, înjuraturi, cu muzica data la maxim, într-atât ca vibreaza masa la care manânci sau patul celui paralizat sau scaunul celui aflat în doliu, desigur, te-ntrebi:

Ce instructie primesc acesti politisti de la sefii lor? Cum sa ne simtim protejati, de vreme ce sunt incapabili sa interpreteze corect un articol de lege? Cum sa nu sanctionezi un individ la care te-ai prezentat de cel putin de sapte ori într-o luna, pe banii contribuabilului? Ce parere are seful politiei vizavi de pregatirea si responsabilitatea polististilor locali în astfel de situatii? De ce dupa plecarea echipajului de politie, individul reclamat sa aiba curajul sa se prezinta amenintator la poarta mea, în lipsa sanctiunilor?”, se întreabă Daniela Dolha.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  set · 12:35 10.06.2019
  La fel este si pe strada Barbu Lautaru din Turda, un focar de probleme ... mizerie peste tot, muzica data la maxim, locuitorii de acolo stau pe carosabil si nu se duc de acolo chiar daca trece vreo masina ... copii acelor locuitori dau cu pietre/obiecte dupa masini ... oare Politia Locala nu poate face nimic ? Trebuie sa se intample ceva grav sa invervina ? Trebuie sa astepti sa iti sparga/zgaraie masina sa raportezi la Politie ? Si daca raportezi, se rezolva ceva ?
 • Acest comentariu este nepublicat.
  ironika · 12:42 10.06.2019
  nu, nu se rezolvă nimic! La fel e și pe strada Decebal, unde există câteva „elemente” de aceast gen, au fost chemați la poliție dar degeaba, circul continuă spre disperarea celor din jur!

  Grav e că sunt copii de 10-11 ani, viitorii clienți ai penitenciarelor, pe care nici părinții, nici școala și nici poliția nu-i pot civiliza.
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator