fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon 1 Comentariu

nesimtire rusalca

Un cititor ne-a transmis, indignat, o fotografie în care ne-a prezentat nesimțirea unei cliente de la Cofetăria Rusalca, care se poza, mândră de isprava ei, cu piciorul pe masa unde alții își pun mâinile!

 

”Lipsă de bun simț”, a comentat cititorul nostru, indignat de atitudinea tinerei plină de nesimțire.

Lipsa de bun simț este cu atât mai mare cu cât ea și-a pus piciorul pe masa unui local public, fără nicio jenă, invitând-o pe prietena ei să-i facă o poză, ca să vadă ”prăduitorii” cum se relaxează ea ca o ”șefă”.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    ironika · 07:57 29.05.2019
    nesimțire e puțin spus!
    Doamna în cauză e cunoscută pe Decebal, locuiește la poarta cimitirului, nu știm cu ce forme legale....? iar fetița ei Alexia e o pacoste zilnică. mereu circ și scandal, ea o manelistă fără ocupație, soțul paznic la cimitir .....deranjează toți vecinii, de când s-au mutat acolo nu mai avem liniște pe stradă. Iar poliția locală îi tolerează în continuare deși au primit numeroase sesizări! Ne întrebăm DE CE?!/.....

    PS. Domnilor din poliția locală sesizările trebuie să rămână sub protecția anonimatului, nu să mergeți să le spuneți celor vizați ca apoi să vină să ne spargă geamurile și să ne amenințe! Faceți-vă datoria și nu mai divulgați numele celor care reclamă diverse aspecte.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator