fbpx

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

acces pietonal

Un cititor al TurdaNews ne-a transmis o sesizare privind închiderea accesului pietonal dintre străzile Decebal și Clujului.

Acolo se desfășoară de ceva timp o lucrare, posibil privată, iar cei care sunt beneficiarii acestei lucrări au închis „poteca”  pe care mulți pietoni o foloseau drept scurtătură pentru a ieși pe drumul național.

Acum se cere intervenția autorităților pentru clarificarea situației.

Buna ziua,

Vă contactez în legătură cu un abuz, zic eu, care se întâmplă de câteva luni pe strada Clujului între numerele 4A și 6.

Acolo exista o pietonală de legătură între strada Decebal și strada Clujului care e închisă în mod abuziv( blocată fizic cu gard). Nu înțeleg cum așa ceva poate fi posibil în ziua de azi și cum nimeni nu se autosesizează în legătură cu asta!

Dacă tot vrem să intrăm într-o stare de normalitate poate ne ajutați să elucidăm acesta problemă” spune cititorul, în speranța unui răspuns prompt din partea persoanelor cu competențe în acest domeniu.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator