fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon 2 Comentarii

politista telefon

O cititoare ne-a trimis mai multe fotografii, în care sesizează faptul că în cursul zilei de ieri a surprins o persoană de sex feminin, angajată la Poliția Locală Turda, în timp ce vorbea la telefon la volanul mașinii de serviciu care se afla în trafic!

 

”Astazi in timp ce ma intorceam spre casa, am surprins de mai multe ori succesiv aceasta tanara doamnisora/doamna politist in timp ce vorbea la telefon in timp ce se afla la volanul masinii politiei locale. Doresc sa mentionez ca eu am fost sanctionata in trecuta pentru aceasta infractiune si nu mi se pare normal ca un organ de politie sa se comporte astfel, ba mai mult sa i se si permita! De asemenea consider ca aceasta tanara domnisoara nu trebuie sa mai primeasca cupa din partea primariei, atunci cand va avea loc decernarea premilor pentru politia locala Turda”, ne-a scris o cititoare, în cursul zilei de ieri.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator