fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

capusa

Un copilaș din Câmpia Turzii a fost dus azi la Spital, după ce a fost mușcat de două căpușe, în timp ce se juca în Parcul din Câmpia Turzii, la leagăne. Și nu este prima dată! Și nu este nici singurul copil care s-a aflat într-o situație de acest gen! Mama lui face un apel: trebuie făcut ceva!

 

”Vă scriu în calitate de cetățean, dar și mamă în același timp: astăzi în parcul din Câmpia Turzii, fiind cu copilașul la plimbare, la leagăne, l-au mușcat două căpușe, este a doua oară când se întâmplă așa ceva și nu e singurul caz. Am fost la medic cu el, noroc că am văzut, vă rog să mă ajutati și pe mine, dar și pe restul cetățenilor, deoarece este o invazie, la Primărie degeaba mă adresez că nu sunt luată în seamă și sesizările mele nu ajung la urechile domnului primar Logigan. Vă mulțumesc și sper să se facă ceva, deoarece vine căldura și vor fi tot mai multe”, ne-a scris mama copilașului.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator