fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

drum harcana

Un cititor reclamă starea dezastruoasă a drumului din zona Hărcana, peste podul de lângă Stadionul Municipal în partea stângă, trimițându-ne o înregistrare video în care se vede cât de greu te poți deplasa cu mașina pe acel drum, riscând să te împotmolești.

”Vreau sa venti sa vedeti drumul unde locuiesc cum arata. Jale! În spatele stadionului municipal, la podul de la Harcana, cum treceti podul in partea stanga. Drumul acesta niciodata nu s-a pietruit, ne rupem masinile, platim taxe si impozite, canalizare nu exista, apa potabila nu, gaze nu, suntem buni numai de taxe pentru platit”, ne-a transmis Adrian Dondoș.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator