fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

PARCARE PARC

Un cititor TurdaNews a transmis redacției fotografii privind „noul loc de parcare” situat tocmai în parcul municipal din Turda.

 

Acesta sesizează faptul că o mașină de teren a fost parcată chiar la ieșirea din parc, dar în incinta spațiului de agrement, fără ca autoritățile sau poliția locală să se sesizeze.

De menționat că în locul respectiv există doar la câțiva metri o parcare autorizată situată în Piața Romană.

Azi,21.05.2019. orele 14 și 40 minute  unele persoane au confundat Parcul Municipal cu o parcare fără plată . Ca de obicei nimeni din Poliția locală nu a fost în zonă „ transmite reclamantul.

 

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator