fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

bazininot turda copii

Mai mulți părinți reclamă regulile de la Bazinul de Înot din Turda, unde părintele care merge cu copilul la înot trebuie să plătească bilet separat, pentru acces, pe lângă taxa plătită pentru copil la înot și de club pentru închirierea baznului, în vederea pregătirii sportive.

”Astăzi mi-am exprimat nemulțumirea fata de regulamentul Bazinului De Înot Turda prin care un părinte însoțitor al copilului care înoată sub supravegherea instructorului de înot dar in afara orelor de închiriere a culoarelor de către Club,este obligat sa plătească intrare la bazin fie ca știe sa inoate sau nu,fie ca intra in bazin și sta doar pe banca in tribuna!!!Am făcut acest lucru in primul rând printr-o reclamație scrisă in Condica de reclamații a bazinului și apoi printr-o postare pe pagina de Facebook a bazinului. Rezolvarea conducerii a fost sa-mi șteargă postarea și sa ma blocheze!

A fost o abordare “elegantă a d-nei director Carleta”!!!

Am Atașat postarea stearsa de pe pagina bazinului și sper sa vadă cât mai multe persoane “respectul” acordat părinților care fac tot posibilul ca sa facă mișcare copiii lor și care incearca sa ajute la creșterea de campioni la înot!”, a spus Cristina Bucur, mama unui copil care practică înotul.

bazin 01

bazin 02

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate