fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

strada negruvoda

Strada Negru Vodă din Turda este într-o situație dezastruoasă. Un cititor din zonă ne-a trimis inclusiv un filmuleț, pentru a ne arăta condițiile în care se circulă.

Problema este veche, o sesizare privind starea drumului impracticabil fiind publicată și în anul 2015.

Citește și:

Știrea Cititorului: După ”reabilitarea” străzii Negru Vodă, a devenit impracticabilă!

Din informațiile noastre, deocamdată nu se poate pune problema unor lucrări de asfaltare, în condițiile în care în zonă sunt prevăzute diverse lucrări la infrastructura subterană de apă și canalizare, prin proiectul european al Companiei de Apă Arieș (CAA).

Concret, pe strada Intrarea Negru Vodă se va reabilita rețeaua de distribuție apă, pe strada Negru Vodă se va extinde rețeaua de canalizare menajeră (unde nu există) și tot pe strada Negru Vodă va fi și o reabilitare a reșelei de canalizare menajeră. Lucrările vor începe în acest an, zilele acestea fiind semnat contractul pe lucrări al CAA, după încheierea procedurii de licitație.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate