fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

gard ratl

Un cititor ne-a sesizat faptul că au căzut plăcile de beton de la gardul fostei autobaze RATL, iar această situația ar crea un pericol pentru copiii care se joacă în zona blocului de pe strada Tineretului nr. 28, din Turda (blocul Electroceramica).

 

”Au căzut plăcile de beton, era să pice pe niște copii nevinovați, nimeni nu ia nici o măsură? La blocul Tineretului nr 28. Copiii se joacă pe acolo, în orice moment poate cădea. Gardul de la autobuze era sa cadă pe niște copii nevinovați, nici măcar acei oameni care cică sunt șefi, nici măcar nu au venit să vadă ce este acolo. Ne e frică să ne mai lăsăm copiii afară, să nu cadă pe ei. Toate plăcile sunt răzămate, mai să cadă...”, ne-a transmis A.K.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate