fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

gropi dj viisoara

Un cititor ne-a transmis mai multe poze cu gropile care au invadat drumul județean 150, de la ieșirea din Viișoara până la intrarea spre Urca. Drumul este tot mai degradat și deși au existat promisiuni din partea celor de la Consiliul Județean Cluj, că vor interveni, încă nu s-a mișcat un deget în acest sens!

 

”Dezastru pe DJ150 de la ieșire din Viișoara până la podul Urcii. Circul pe drumul acesta de 4-5 ori pe săptămână și tot mai rău este. Să sperăm că se va rezolva ceva în sensul ăsta.”, ne-a transmis C.U.

Din cauza gropilor care au apărut în asfalt, există un pericol major de distrugere a autoturismelor sau chiar de accidente, în cazul în care șoferii fac manevre disperate de evitare a gropilor, în ultimul moment.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate