fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

2 Comentarii

caruta pericol

După ce acum câteva zile v-am prezentat o înregistrare video realizată pe timp de zi, cu o căruță care circula pe strada Laminoriștilor din Câmpia Turzii, iar căruțașul zăcea în ea (probabil băut), punând în pericol circulația auto, iată că acum avem și o înregistrare, pe timp de noapte, tot cu o căruță! Care, pe deasupra, era și nesemnalizată!

 

”Nu se poate așa ceva! La ăștia nu le face nimeni nimic! N-au nevoie de RCA, n-au nevoie de suflat în fiolă, nu trebuie să prezinte actele la control și dacă e valabil ITP-ul... Dar, oare, plătește rovinietă?! Nu se mai poate, fraților! E bătaie de joc, pe față! Pur și simplu nu se mai poate să fie tolerate aceste pericole publice! Că dacă te bagi în el, tot șoferului i se face dosar de cercetare penală... Chiar nu se poate face nimic?! Nu se vrea?! Îmi iau și eu căruță cu cal și le râd tuturor în față, că am voie să nfac ce vreau eu și nimeni nu-mi face nimic! Băi, chiar nu suntem normali la cap?!”, ne-a transmis un cititor, extrem de indignat.

Vezi și:

Știrea Cititorului: PERICOL PUBLIC cu căruța, pe drum european! (VIDEO)

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Vlad · 23:15 27.03.2019
    Mare lucru daca nu este cel pe care l-am lovit eu acum doua saptamani dimineata la 7 ut gura lui
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Adi · 09:28 28.03.2019
    După ce că este nesemnalizată, nu are nici număr de înregistrare la primărie.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate