fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

strada petru rares

Fostul consilier local, Ciprian Rigman, atrage atenția asupra stării în care se află strada Petru Rareș, pe unde se face aprovizionarea la Dedeman. În opinia lui Rigman, administrația locală trebuie să găsească soluții, poate chiar împreună cu Dedeman, pentru a rezolva o problemă care implică tranzitarea zonei cu traficul greu de aprovizionare, dar și calitatea vieții cetățenilor care locuiesc pe acea stradă.

 

”Am trecut astazi pe strada Petru Rares, tranzitata acut de masinile grele care aprovizioneaza Dedeman. Este foarte mult spus strada, fiind un amestec straniu de piatra cubica din timpuri trecute, vagi urme de asfalt, gropi teribile si santuri care aduc aminte de crevasele adanci! Un dezastru carosabil atat pentru locatari, cat si pentru cei care tranziteaza strada spre service-ul locat aici! Iti distrugi masina, raschetandu-i sasiul si pragurile in marginile santurilor si gropilor! Nu mai vorbim de mizeria crunta, implicand ambalaje si pet-uri aruncate de soferii care vegeteaza peste noapte in asteptarea descarcarii/incarcarii marfii la/de la Dedeman. Va inchipuiti ca acesti soferi nu au nici toaleta, agresand mediul ambiant al strazii! De acord ca este necesar sa atragem investitii in oras, dar acest lucru nu trebuie sa duca la reducerea calitatii vietii cetatenilor, situatie in care se afla cei care locuiesc pe strada Petru Rares. Administratia locala trebuie sa gaseasca rapid solutii pentru aceasta strada, sa o reabiliteze cu fundatie specifica traficului greu (se poate implica financiar si Dedeman, nu cred ca e un efort prea mare sa reabiliteze calea de acces spre depozitele sale!!) si sa gaseasca impreuna cu Dedeman o solutie de fluidizare a tranzitului! Ar fi un gest onorabil atat pentru cetateni, cat si pentru soferi!”, spune Ciprian Rigman.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate