fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

policlinica ct

O cititoare din Câmpia Turzii a transmis mai multe fotografii din exteriorul sau din incinta Policlinicii din localitate, pentru a arăta sentimentul de ”scârbă” pe care l-a avut când a intrat în această unitate medicală.

 

”Policlinica, în care sunt tratati anual mii de bolnavi din oras si satele învecinate. Iata o institutie medicala care,  bolnav sau însotitor, îti inspira teama si scârba de-a intra în interiorul acesteia, de-a pasi pe treptele rupte si alunecoase, de-a calca pe cioburi de sticla sau pe flegmele si mucurii de tigara, de-a atinge cioturile de balustrade complet nedenzinfectate, de-a atinge perdelele îmbâcsite si nespalate sau bancile picurate de sânge si cafea, geamurile împaienjenite, aerul irespirabil si infectiile care trec nevazute. De-a face pipi în pampers fiindca nu exista WC, apa si sapun. Inspectorii Sanepid, când au vizitat ultima oara aceasta Institutie medicala?

Desigur, platim nejustificat de scump laboratorului Spitalului nostru analize "gratuite". Cine stabileste sumele impuse eternului contribuabil? 

Amestec de mâhnire si revolta, toate la un loc...”, ne-a transmis Daniela Dolha.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate