fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

1 Comentariu

arena tenis ct

Arena de tenis din Câmpia Turzii arată jalnic, fiind impracticabilă, după ce în zona a fost amplasat patinoarul artificial, în această iarnă. Un cititor din Câmpia Turzii ne-a trimis pozele, manifestându-și indignarea și pentru a vedea toată lumea în ce stare au ajuns terenurile de tenis.

 

”Asa arata singurul teren de tenis din Campia Turzii, din colonia Maria!

Terenuri pe care a jucat Virginia Ruzici, castigatoare de Rolland Garros.

Au distrus tot!!!”, ne-a transmis cititorul nostru.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Mihai Stoleru · 11:56 03.03.2019
    Arena de tenis din colonia Maria a fost realizata prin munca patriotica de parintii nostri in anii '50 si pe cele doua terenuri au evoluat de-a lungul
    vremii jucatori care au facut cinste orasului precum Virginia Ruzici,Ioan Santei,Sever Muresan si multi altii.Jucatorii de tenis formati pe aceste terenuri de legenda au adus orasului numeroase titluri de campioni nationali la diferite categorii de virsta.Echipa de tenis a evoluat multi ani in divizia A si pe cele doua terenuri au evoluat cei mai buni tenismai ai tarii precum Gogu Viziru,Ilie Nastase,Ion Tiriac,Sever Dron s.a.
    Vazind starea in care au ajuns terenurile m-a incercat un sentiment de revolta impotriva celor care cu atita inconstienta si nerusinare au avut nefericita idee de a realiza un patinoar artificial in acest loc incarcat de istorie.RUSINE,RUSINE,RUSINE!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate