fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

droguri zombie

O cititoare ne-a transmis o înregistrare video cu doi tineri, care zac aproape inconștienți într-un părculeț, fiind suspecți că au consumat substanțe interzise, cel mai probabil fiind efectele drogului cunoscut sub denumirea de ”Zombie”, care are astfel de efecte paralizante.

 

”În zona Micro - Materna este plin de astfel de tineri. Din nefericire, sunt cazuri pierdute. Cred că polițiștii ar trebui să se implice mai mult, pentru că acestea sunt probleme în orașul nostru. Mă întreb cine le vinde astfel de porcării”, ne-a transmis cititoarea noastră.

Cazul drogurilor ”Zombie” a făcut furori anul trecut, după o campanie generată de siteul TurdaNews, care în cele din urmă s-a finalizat cu arestarea unui vânzător al acestor droguri, din Câmpia Turzii.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate