fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

2 Comentarii

parcare handicap

Un cititor din Câmpia Turzii ne-a transmis mai multe fotografii, realizate în cursul zilei de joi, 31 ianuarie 2019, în parcarea de la Lidl, unde locurile de parcare rezervate persoanelor cu handicap erau ocupate. Ba mai mult, dintr-un taxi care a ocupat un astfel de loc, a coborât o persoană de sex feminin care nu afișa niciun handicap vizibil, lăsând mai mult impresia că merge la cumpărături.

 

”Nu pare a fi persoană cu handicap. Am văzut cum doamna din taxi a venit și a parcat acolo, fără nicio problemă, deși era loc de parcare însemnat corespunzător, fiind destinat persoanelor cu handicap. M-a deranjat această atitudine, pentru că alți oameni puteau parca acolo unde găseau loc, chiar la o distanță mai mare, dar ea a venit și a parcat pe locul cu handicap”, ne-a transmis cititorul nostru.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate