fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

interventie valeaierii

Drumul județean din zona Valea Ierii este acoperit de zăpadă, iar localnicii spun că deși a nins de aseară, niciun utilaj nu a fost în zonă pentru a interveni în vreun fel pe acel drum.

 

”La Valea Ierii ninge de aseară și încă nu a trecut nicio mașina de la deszăpezire...”, ne-a sesizat un cititor din zonă, în cursul acestei după-amiezi, trimițându-ne mai multe fotografii.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator