fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon 1 Comentariu

strazi inghetate

Mai multe poze și imagini video ne sunt transmise de la cititorii care reclamă drumurile necurățate, pline de polei din Turda, în speranța că situația se va remedia în cel mai scut timp.

 

Veniți vă rog pe străzile Vasile Goldiș, Matei Basarab, o parte din Cuza Vodă sau alte zone din Turda Nouă, peste tot este la fel! Ne rupem picioarele! Vorbim de străzi, nu de trotuarele din fața casei unde fiecare are obligația să curețe....abia am ajuns la servici , cred că cei de la urgențe vor epuiza în scut timp gipsul, la câte căzături vor fi pe gheață. Cine va răspunde pentru asta?” se întreabă cititorii noștri.

Pe această cale vă invităm să ne transmiteți fotografii cu străzile pe care nu s-a intervenit cu antiderapant, pentru a semnala autorităților competente aceste aspecte!

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Alex · 12:43 24.01.2019
    In Turda este exact ca in Campia Turzii, nu-si fac treaba nu arunca cu nimic pe strazi cand este nevoie! Politia nu se autosesizeaza ca este pe o mana cu ei...
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator