fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

goldis 2

În această dimineață un cititor al TurdaNews ne-a remis câteva fotografii cu strada Vasile Goldiș reclamând faptul că nu s-a intervenit deloc cu antiderapant.

 

Toată strada e „oglindă”, copiii merg la școală pe acel drum, iar persoanele în vârstă riscă să cadă pe gheața care s-a format în urma topirii zăpezii.

Noi chiar nu existăm? Nici taximetriștii nu intră pe această stradă de frică că-și rup mașinile....e bombată, nu a văzut asfalt de secole, acum nici antiderapant! Chiar atât de mult ne neglijează autoritățile?....e strada care duce la cimitir și face legătura cu Colegiul Tehnic Turda....toată iarna nu am văzut o mașină de deszăpezire pe aici!” spune nemulțumit turdeanul.

goldis 1

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator