fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

masina gunoi

Deputatul clujean Emanuel Ungureanu (USR) a pus pe contul său de Facebook a filmare cu o mașină de colectare a deșeurilor, care circula în zona străzii Clujului, la ieșirea din Turda, în timp ce gunoiul din container era aruncat de vânt pe stradă. ”După cum se poate vedea mașina care răspândește gunoiul, nu îl colectează, nu are numere de înmatriculare pe spate”, a atras atenția deputatul clujean.

 

”1 minut și jumătate de nesimțire în stare pură!

Breaking News!

Sistem de colectare ultramodern la Turda!

Imagini needitate!

Sunt în autocarul cu care am călătorit la Salina Turda împreună cu 50 de copii și tineri dependenți de dializă și musafirii lor de la Căsuța Bucuriei.

La întoarcere, la ieșirea din Turda mi-au atras atenția copiii că dintr-o mașină de gunoi se răspândesc pe stradă, pungi de plastic, resturi menajere, și multe sticle.

Pentru copii a fost un spectacol, pentru natură însă este un dezastru.

Cei de la Garda de Mediu Cluj dorm pe ei de dinainte de Sărbători de când le-am reclamat situația gunoiului neridicat de la Mărișel.

Gunoiul nu s-a ridicat nici înainte de Crăciun.

Repet, primul indicator de civilizație la un popor este dat de modul în care își tratează bolnavii în spitale și felul în care gestionează problema gunoiului.

În Cluj stăm foarte prost la ambele capitole și vă rog să nu începeți cu comparatii gen, București.

Deschideți ochii!

PS: După cum se poate vedea mașina care răspândește gunoiul, nu îl colectează, nu are numere de înmatriculare pe spate, poate se și sesizează Poliția Rutieră Cluj.

Oricum prin această postare am sesizat public atât Garda de Mediu cât și Poliția Rutieră Cluj și aștept măsuri urgente în acest caz.”, a scris deputatul Emanuel Ungureanu pe contul său de Facebook.

UPDATE:

”Dorim să vă asigurăm că societatea ăși asumă cele întâmplate și că a demarat cercetarea în vederea stabilirii cauzelor care au făcut posibil acest incident, urmând a se lua toate măsurile necesare pentru a nu se mai repeta, mergând până la atragerea răspunderii celor în culpă.

Vom reveni cu detalii ulterioare și măsurile ce au fost stabilite și aplicate”, a transmis societatea Prival Ecologic Servis SA.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator