fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

stirea autobuz

Un șofer al societății de transport public din Turda a fost surprins de un călător în timp ce circula cu ușa deschisă, în 31 decembrie 2018, în jurul orelor 15.00-15.30.

 

”Nu este normal să circuli cu ușa larg deschisă, fiind un real pericol, dar și datorită faptului că s-a creat un disconfort pentru călători, afară fiind frig. L-am atenționat, dar nu i-a păsat. Mai și vorbea la telefon șoferul, asta m-a enervat mai mult. L-am și atenționat în stație la Materna și nici măcar un scuze nu am primit”, ne-a transmis cititorul nostru.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator