fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

deszapezire triteni

Un cititor care locuiește în zona localității Tritenii de Jos ne-a semnalat faptul că în cursul zilei de ieri, deszăpezirea drumului județean s-a efectuat cu piatră, în loc de nisip, iar din acest motiv mai multe parbrize ale autovehiculelor care au trecut prin zonă au fost fisurate!

 

”Deszăpezirea drumului către Tritenii de Jos cu piatră în loc de nisip. Deci, cel puțin din Triteni Colonie până în Tritenii de Jos e plin de piatră. Este o poza în care am făcut să se vadă pe tot drumul. O grămadă de parbrize fisurate.”, ne-a semnalat cititorul nostru.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator