fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon 1 Comentariu

parcare profi

Un cititor ne-a semnalat faptul că în zona trecerii pentru pietoni de pe strada Tineretului din Turda (Materna) se permite parcarea autovehiculelor până în apropierea trecerii pentru pietoni, obturând astfel vizibilitatea conducătorilor auto. Din acest motiv, un cursant la școala de șoferi și-a căzut examenul!

 

”As dori si eu sa stiu cine a dat aprobare sa se facă parcare in față la PROFI (Materna)?! Parcarea este lipită in față treceri de pietoni, cum este posibil asa ceva?! Un prieten a picat examenul la conducere din cauza asta, pentru că era parcat un microbus (regulamentar in parcarea făcută de ei lipită de trecerea de pietoni)... Va multumesc si sa le trageți atenția cu acesta stire celorlalți care o sa treaca pe acolo, mai ales care au un examen auto”, ne-a transmis Ovidiu.

Totuși, trebuie precizat că în zonă sunt indicatoare rutiere care limitează circulația autovehiculelor la 30 km/h.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator