fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon 3 Comentarii

strada petru maior

Strada Petru Maior din Turda a devenit nepracticabilă, din cauza gropilor care s-au înmulțit, adâncit și... mărit! Cetățenii care locuiesc pe strada respectivă solicită o intervenție de urgență, pentru a aduce strada la o formă... circulabilă!

”Strada Petru Maior, gropile au de devenit gropoi, chiar nimeni nu ia masuri?! Nu se mai poate circula! Trotuare nu sunt, dacă nu ai cizme de cauciuc, riști să nu poți trece pe stradă. Începe din nou școala, iar copiii nu pot fi duși decât cu mașini, dar și acelea de abia mai merg prin grămada de gropi care au invadat strada. Trebuie făcut ceva! Taxiurile refuză comenzile în zonă, pentru că nu-și strică mașinile”, ne-a transmis o cititoare.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Carmen Pop · 16:17 29.12.2018
  dar oare nu acolo are sediul RADP Turda? cel responsabil de asfaltarea străzilor dinn oraș?....ori s-au terminat materialele de construcții și nu mai ajunge și pe acolo binderul....
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Marton · 20:56 29.12.2018
  Vara au intins material de freza, iar acum cu ploi, inghet/dezghet, craterele sunt pronuntate.
  Mai bun era drumul inainte, asa ca sa vina sa-si ia reziduul daca de mai mult nu-s in stare, desigur cu demisia pe masa ! si PA !!!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Catalin ristei · 17:21 31.12.2018
  Zona ar putea deveni faimoasa, seamana izbitor cu Luna (satelitul pamantului) unde Madona a cumparat o parcela.Poate daca ii trimitem o poza ne face o oferta...
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator