fbpx
Scrie un comentariu

drum moldovenesti podeni

Drumul județean Moldovenești - Podeni este dezastru! Oamenii reclamă că nu se poate circula și că primarul din Moldovenești și cei de la Consiliul Județean ar trebui să facă ceva pentru a asigura accesul în condiții acceptabile!

 

”Așa arată drumul județean DJ 103G MOLDOVENEȘTI-PODENI. Rușine să le fie și primarului și responsabililor cu drumul județean și celor ce se laudă pe facebook (Alin Tișe) că au aruncat tone de sare și drumurile dezăpezite (curățate)”, spune Cristian Ștefan Buta.

”Drumul Moldovenești - Podeni este noroios, impracticabil, nu se poate merge la părinți, incredibil... Vă rugăm ajutați-ne, dacă se poate! Și data trecută, în urma articolelor dumneavoastră, au venit și l-au pietruit, mulțumim frumos!”, ne-a transmis un cititor, Iosif Macarie.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator