fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon 1 Comentariu

caini cimitir

În aceste zile o haită de câini a pus stăpânire pe intrarea principală a cimitirului din Turda Nouă.

 

Câinii sunt agresivi și se bat între ei, având în vedere și perioada de „călduri” în care se află, iar locuitorilor din zonă le este frică să treacă pe acolo pentru a nu fi agresați de patrupedele scăpate de sub control.

Reclamații au venit și din partea celor care merg la cimitir pentru a duce flori sau candele celor au trecut în neființă.

Nu mai putem trece liniștiți pe acolo, urlă și noaptea de nu putem dormi....avem și copii mici, ne este teamă să-i lăsăm pe afară să nu fie mușcați. Trebuie făcut ceva, poliția locală, hingherii să vină să-i adune!” spune un cititor al publicației noastre.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    mihai · 19:47 31.12.2018
    ca sa vezi cum ajung in strada.... faci curat de craciun si il dai afara din curte....pe langa viitoarea pensiune a lui moldovan in bai este un dog german daca vrea cineva sa il ia pe gratis... cica ar fi fost al "domnilor" de pe castanilor 43
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator