fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

fara curent

Un cititor din Moldovenești ne-a sesizat faptul că azi s-a produs o nouă "pană de curent", după ce în ajun de Crăciun au pățit același lucru.

 

De altfel, în cursul acestui an au fost numeroase probleme de acest gen în zonă.

"In Moldovenesti in 24 Decembrie nu am avut curent de la 10,30 pana in jur de ora16, iar astazi nu avem de la ora 13 pana .... Este bătaie de joc, in 2018 cred ca am avut pene de curent in cel puțin 30 zile. Sper ca autoritățile sa se sesizeze si ca se vor lua măsuri. Multumesc", ne-a transmis cititorul nostru.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator